主页 > PTE阅读 >

真题模板·Reoder 2017-08-11  文章作者:未知

 




Answer

 

Correct:

1. In most countries it is only the government, through their central banks, who are permitted to issue currency.

 

2. But in Scotland three banks are still allowed to issue banknotes.

 

3. The first Scottish bank to do this was the Bank of Scotland.

 

4. When this bank was founded in 1695, Scots coinage was in short supply and of uncertain value, compared with English, Dutch, Flemish or French coin.

 

5. To face growth of trade it was deemed necessary to remedy this lack of an adequate currency.

 

Explanations:

1. In most countries it is only the government, through their central banks, who are permitted to issue currency.

 

This is the first text box because it provides background information that makes the rest of the information in the passage stand out as significant.

 

2. But in Scotland three banks are still allowed to issue banknotes.

 

This is the second text box because it introduces the subject of the passage. However, it is not the first sentence because “But” and “still allowed” signal that this sentence is referring to a restriction described in a previous sentence.

 

3. The first Scottish bank to do this was the Bank of Scotland.

 

This is the third text box because it gives an example of one of the three banks in Scotland mentioned in the previous sentence. Also the phrase “to do this” refers to the phrase, “to issue banknotes” in the previous sentence.

 

4. When this bank was founded in 1695, Scots coinage was in short supply and of uncertain value, compared with English, Dutch, Flemish or French coin.

 

This is the fourth text box because “this bank” refers to “the Back of Scotland” mentioned in the third sentence.

 

5. To face growth of trade it was deemed necessary to remedy this lack of an adequate currency.

 

This is the fifth text box because it concludes the paragraph by giving a reason why the Bank of Scotland issued its own currency.

Item 2


A: When this bank was founded in 1695, Scots coinage was in short supply and of uncertain value, compared with English, Dutch, Flemish or French coin.


B: In most countries it is only the government, through their central banks, who are permitted to issue currency.


C: To face growth of trade it was deemed necessary to remedy this lack of an adequate currency.


D: But in Scotland three banks are still allowed to issue banknotes.


E: The first Scottish bank to do this was the Bank of Scotland.



Keys: BDEAC

Explanation:

1. In most countries it is only the government, through their central banks, who are permitted to issue currency.
This is the first sentence because it provides background information that makes the rest of the information in the passage stand out as significant.这句话为第一句因为它提供了背景信息。

2. But in Scotland three banks are still allowed to issue banknotes.
This is the second sentence because it introduces the subject of the passage. However, it is not the first sentence because “But” and “still allowed” signal that this sentence is referring to a restriction described in a previous sentence.第二句话介绍了主题,要注意“But”“Still”等词。

3. The first Scottish bank to do this was the Bank of Scotland.
This is the third sentence because it gives an example of one of the three banks in Scotland mentioned in the sentence before. Also the phrase “to do this” refers to the phrase, “to issue banknotes” in the sentence before.第三句举例子,短语 “to do this” 回应了前一句的“to issue banknotes”。

4. When this bank was founded in 1695, Scots coinage was in short supply and of uncertain value, compared with English, Dutch, Flemish or French coin.
This is the fourth sentence because “this bank” refers to “the Back of Scotland” mentioned in the third sentence.第四句短语“this bank”回应了前一句的“the Back of Scotland”。

5.根据排除法即可选出第五句。



分享到:

在线客服

点击咨询

400-622-8284